І знову новий ВНЗ-партнер!!!

    Дата публікації: 31 січня 2014 р.

    Чудова новина для усіх наших клієнтів: у вівторок 28 січня CEASC підписала угоду про співпрацю із Вищою Школою Суспільної Психології!

    Вища Школа Суспільної Психології (Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej) є найбільшим комерційним університетом в Польщі. В університеті навчаються більше чотирнадцяти тисяч студентів на 17 різних соціально-гуманітарних напрямках, три з яких викладаються англійською мовою.

    Після закінчення навчання випускник отримає одну з 67 спеціальностей, яку пропонує навчальний заклад. Дев'яносто професорів, 191 кандидатів наук і 62 доктори наук викладають на восьми факультетах, в п'яти містах Польщі, а саме у:

    • Варшаві,
    • Вроцлаві,
    • Познань,
    • Сопоті,
    • Катовіцах.

    SWPS користується чудовою репутацією серед вчених усього світу і займає високі позиції в загальнопольських рейтингах вищих навчальних закладів. Протягом 15 років діяльності SWPS довела, що є вузом величезних можливостей.

    У січні 2009 р. Вища Школа Суспільної Психології отримала повне індивідуальне членство в Європейській Асоціації Університетів (ЄАУ) - організації, членами якої є найкращі європейські вузи.

    У навчальних програмах особлива увага приділяється поєднанню теорії та практики. Всі напрями навчання та їхні програми відповідають актуальним і прогнозованим вимогам ринку праці. Це надає студентам і випускникам великі шанси працевлаштування. Рейтинги роботодавців дають SWPS перші позиції. Більшість студентів отримують свою першу роботу ще, будучи студентами. Ці фактори впливають на велику популярність ВНЗ серед молодих людей. Студенти отримують всебічні знання, що відповідають міжнародним стандартам освіти. Крім того, у них є можливість пристосувати програму навчання до своїх потреб та інтересів, завдяки чому навчання стає не тільки обов'язком, а й, насамперед, задоволенням. Студенти також беруть участь в лекціях і практичних заняттях видатних академічних експертів і фахівців-практиків з Польщі та з-за кордону.