Новий ВНЗ-партнер у Кракові!

    Дата публікації: 21 січня 2014 р.

    Раді повідомити усіх наших друзів, про те, що з січня 2014 року маємо нового ВНЗ-партнера - Малопольська Вища Школа ім. Юзефа Дітля у Кракові (Małopolska Wyższa Szkoła im. Józefa Dietla w Krakowie)!

    Małopolska Wyższa Szkoła im. Józefa Dietla w Krakowie є сучасним приватним університетом, який є приязним і уважним до студентів. ВНЗ пропонує балаврат, магістратуру та подипломову освіту із різних спеціальностей.

    Основною перевагою навчання в університеті Dietl є широкий спектр напрямків та спеціальностей, велика кількість практичних занять і семінарів, які направлені на відповідну підготовку випускників для швидкого виходу на ринок праці.

    Одна з головних цілей ВНЗ є турбота про якість освіти. Крім того, університет навчає відповідно до потреб сучасного ринку і допомагає студентам почати свою кар'єру. Суть освіти в університеті Dietl є підготовка випускників для задоволення потреб мінливого ринку праці. Університет, з урахуванням потреб ринку, постійно відрегульовує освітню пропозицію та пропонує нові сучасні спеціальності, а також завжди має широкий вибір подипломових пропозицій, що дозволяє здобувати нові навички та адаптувати їх до потреб роботодавців.

    Детальніше дивіться у розділі ВНЗ-партнери ;)